Traži se radi prijevare!

4. srpnja 2017.
Komentari isključeni
1.114 Pregleda

U poslovnicama banaka na području Zagreba, 27. prosinca 2016. počinjena su kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprava na način da je nepoznati počinitelj, koristeći se krivotvorenim dokumentima, podignuo veću količinu novca. Policija potražuje osobu s fotografija za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenim kaznenim djelima. Radi se o muškoj osobi starosti 50-60 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe i prosijede kose. Osoba je bila odjevena u kaput te je hodala uz pomoć štapa, nosila naočale, dok je na glavi imala kapu.

Policija moli građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.