Veterani Horvata osvojili malonogometni turnir u Kerestincu

3. srpnja 2017.
Komentari isključeni
836 Pregleda

Veterani Nogometnog kluba „ TOP“ iz Kerestinca, ovogodišnji prvaci Lige veterana Nogometnog saveza Zagrebačke županije, organizirali su protekloga vikenda tradicionalni pozivni turnir veterana u malom nogometu (5+1) na prirodnoj travi Sportskog centra u Kerestincu. Sudjelovale su broje veteranske momčadi: Galgovo, Klinča Selo, Sloga ( Brezje), Sava ( Strmec), Sloga ( Orešje ), Stupnik, Horvati, TOP i ekipe veterana KKK Zagreb, MKD Zagreb, Bistro Bačvica ( Ježdovec ), Tarabe ( Kerestinec).

Pobjedu na turniru je izborila momčad Horvata koja je u finalu s 2:1 bila bolja od TOP-a. Oba pogotka za pobjednike je zabio Fabek, dok je pogodak za TOP postigao Košutić. Nakon raspucavanja penala, treće mjesto je osvojila momčad veterana KKK Zagreb, a momčad Stupnika jedan od favorita četvrto mjesto.

Za najboljeg golmana proglašen je Širanović, golman Horvata, najbolji igrač je Vukas iz TOP-a, a najbolji strijelac turnira Kufrin iz Horvata. Posebna nagrada za fair-play dodijeljena je mončadi TARABA, koju su činili roditelji najmlađe kategorije mladeži-prstića NK „TOP“-a.

Nagrade im je dodijelio dogradonačelnik Svete Nedelje, Davor Nađi, a organizatori su se pobrinuli da publika uživa i u domaćem jelu i piću.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.