Oskare znanja zaslužili i Samoborci!

3. srpnja 2017.
Komentari isključeni
749 Pregleda

Među ovogodišnjim dobitnicima “Oskara znanja” za izvanredne rezultate postignute na državnim i međunarodnim natjecanjima su i Samoborci. Oskara znanja dobili su Bernard Inkret, učenik 7. razreda OŠ Rude iz Samobora koji je sudjelovao na natjecanju iz matematike. Oskare za učenike glazbenih i plesnih škola te studente muzičkih akademija dobili su Petra Stanec polaznica Glazbene škole „Ferdo Livadić“ iz Samobora, koja je s profesoricom Petrom Vojvodić, na međunarodnom natjecanju u sviranju bisernice osvojila prvo mjesto. Oskare su osvojili i Borna Banjanin (6. razred) i Vid Horvat (5. razred), učenici OŠ Bogumila Tonija, a mentorica im je Snježana Horvatić.

“Oskar znanja” najznačajnije je priznanje u obrazovanju kojim se već 13 godina nagrađuju najuspješniji i najizvrsniji učenici te njihovi učitelji i nastavnici mentori, a njegovu dodjelu zajednički organiziraju Hrvatska zajednica županija, Agencija za odgoj i obrazovanje te Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Iskrene čestitke dobitnicima! Foto www.zagrebacka-zupanija.hr

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.