Održan 16. kup Bobovice

3. srpnja 2017.
Komentari isključeni
698 Pregleda

Vatrogasno natjecanje, 16. kup Bobovice, održan je jučer na poligonu kod mjesnog vatrogasnog doma. U natjecanju je sudjelovalo 19 ekipa djece. Među dječacima u konkurenciji 15 ekipa najbolji su bili natjecatelji iz DVD-a Kačkovec, drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Sveta Nedelja,a treće ekipa DVD – a Plešivica. U konkurenciji 4 ekipe djevojčica, najbolje su bile članice DVD-a Grdanjci. Drugo su mjesto izborile natjecateljice DVD -a Plešivica, a treće iz Dubrovčak lijevi.

U kategoriji odraslih sudjelovalo je 8 muških A ekipa, a prva je bila ekipa DVD-a iz Hruševca Kupljenskog, druga ekipa iz DVD-a Sv. Nedelje, a treća iz PGD-a Bukošek iz Slovenije. Dobrovoljno vatrogasno društvo Bobovica, pripremio je za sve ekipe priznanja za sudjelovanje na kup natjecanju, a za 3 najbolje plasirane pehare i medalje. Održana je i bogata tombola s 250 nagrada.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.