Svečano otvoren Hotel Senium u Svetoj Nedelji

29. lipnja 2017.
Komentari isključeni
2.361 Pregleda

Jučer poslijepodne u Svetoj Nedelji svečano je otvoren Hotel Senium, doma za osobe treće životne dobi. Kapacitet mu je do 20 korisnika koji će biti smješteni u jedno ili dvokrevetnim luksuzno opremljenim apartmanima, i o kojima će neprekidno brinuti stručni tim terapeuta, medicinskih sestara i liječnika.

Hotel je rezanjem vrpce simbolično otvorio gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec naglasivši u prigodnom obraćanju da su vrata njegovog ureda uvijek otvorena za sve kvalitetne i društveno korisne projekte i investitore.

Okupljene je u ime župana Zagrebačke županije pozdravila i njegova izaslanica Jasminka Mataušić, a predstavnik hotela Senium Goran Gluhak upoznao je goste sa hotelskim sadržajima i naglasio kako će biti prezadovoljni ako njihovi korisnici ovdje steknu osjećaj da je starost zapravo nova mladost.

Nakon svečanog otovorenja uslijedilo je i neformalno druženje okupljenih uz prigodni domjenak i tamburaše.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.