Ljetno sportsko predvečerje

28. lipnja 2017.
Komentari isključeni
802 Pregleda

Iako su neki od sportaša na zasluženom ljetnom odmoru, gradskih sportskih aktivnosti nimalo ne nedostaje.

Početak Športofona bio je u službi najave Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocorssu na stazi Draga u Rakovom Potoku, u nedjelju, 2. srpnja, o čemu smo razgovarali s predsjednikom Motocross kluba TRP Marović, Dragom Marovićem. (naslovna fotografija preuzeta sa stranice MCK TRP Marović)

Nastavak emisije posvetili smo dočeku mladih nogometaša Bregane nakon njihova sjajnog uspjeha ostvarenog na prestižnom međunarodnom turniru u Salzburgu. O tome nam je svjedočio mladi trenerski strateg kluba, Antonio Biondić.

S nama je bio i glavni tajnik Hrvatskog karate saveza i sportski direktor Karate kluba Samobor Darko Šimunec, koji nam se javio s 10. po redu Svjetskog karate kampa i Svjetskog kupa za mlade iz Umaga.

Završni dio emisije protekao je u razgovoru s braćom Razum, Stjepanom i Franjom, koji su nam približili 7. po redu Konščica Open u odbojci na pijesku, koji se igra 30. lipnja i 1. srpnja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.