Aktualno u samoborskom, hrvatskom i svjetskom sportu

22. lipnja 2017.
Komentari isključeni
869 Pregleda

Sve aktualnosti iz lokalnog, državnog i međunarodnog sporta stale su i u naš ovotjedni Športofon.

Otvorili smo ga onim najaktualnijim, a to su ljetni malonogometni turniri na otvorenom, pa smo se u razgovoru s predstavnikom organizatora iz Mjesnog odbora Gradna, Robijem Horvatom, osvrnuli na prvi iz serijala tih turnira u našem kraju, odigranom u Gradni. Najavili smo i novi, dolazeći malogometni turnir u Bregani. Sve o tom noćnom okupljanju haklera doznali smo od predsjednika Nogometnog kluba Bregana Gorana Grdinića.

Pripremili smo i reportažni osvrt na 24. međunarodnu biciklističku utrku u našem gradu, koju je organizirao Brdsko-biciklistički klub Šišmiš. Uz to, govorili smo i o turniru u uličnoj košarci u Križevcima, nastupu hrvatskih vaterpolista u finalu turnira Svjetske lige, ždrijebu 1. i 2. pretkola Europske lige nogometaša, početku prvenstvenih nadmetanja u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi i, na posljetku, o najvećem hrvatskom ljetnom malonogometnom turniru, Coca Cola cupu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.