Najnovije
Isključenja struje 4. i 5. lipnja (3. lipnja 2020. 18:26)
Samobor je lepi varoš – Stojdraga (3. lipnja 2020. 16:36)
Velik odaziv – hvala svima! (3. lipnja 2020. 13:50)
Radovi na samoborskim prometnicama (3. lipnja 2020. 13:01)
Kakva nas budućnost čeka? (3. lipnja 2020. 11:34)
Online edukacija za male iznajmljivače (2. lipnja 2020. 16:03)

10 medalja za kraj gimnastičke sezone

22. lipnja 2017.
Komentari isključeni
2.842 Pregleda

Samoborske gimnastičarke vratile su se u Samobor s 10 medalja s 2. kolo Kupa Hrvatske za regiju sjever, održanog u Sisku. Ponovno je najbolja u konkurenciji kadetkinja B bila Rebecca Kenda. Na ovom natjecanju dodala je još jedan bonificirajući element na ručama i potvrdila svoju dominaciju u ovoj kategoriji. Zlato je osvojila i juniorka B Sara Kormoš, dok je srebro pripalo Emi Mihelić. Zajedno u ekipi s Lorenom Bartaković osvojile su 1. mjesto. I druga sestra Mihelić, starija Marija Sara, osvojila je zlato u kategoriji seniorki B.

Ponovno zlatne bile su i mlađe kadetkinje C: Mia Bajan, Jelena Kruhan, Elena Vlahović, Lora Jaklenec, Marta Jelić i Korina Petrović. Pojedinačno najbolja je bila Mia Bajan na drugom mjestu, a Jelena Kruhan ovoga puta je osvojila broncu. Ekipnu broncu osvojile su mlađe juniorke B: Dora Jurković, Maja Lehpamer, Dolores Šagud, Barbara Jelić i Leona Majcenović. Desetu medalju u Samobor je donijela kadetkinja C, Leire Golubić koja je unatoč bolesti odradila sjajno natjecanje.

Da nije bilo pada s grede medalju bi osvojila i Nola Lucarić, koja je na kraju zauzela 8. mjesto). Lucija Mučnjak osvojila je 18. mjesto od ukupno 36 gimnastičarki. Ema Kristina Šprljan, Ema Babić i Laura Petrović solidno su odradile natjecanje u kategoriji mlađih juniorki C i zauzele 12., 25. i 29. mjesto.

Na natjecanju su ih pratile trenerice Jelena Pađan i Martina Bublić, a sutkinje su ovog puta bile Paula Stier i Tea Lagančić kojoj je ovo bilo prvo natjecanje u ulozi sutkinje.

Martina Bublić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.