Besplatni udžbenici i za izborne predmete

19. lipnja 2017.
Komentari isključeni
1.209 Pregleda

Uz besplatne udžbenike za redovni program, Grad Samobor financirat će i udžbenike za sve izborne predmete. Po prvi put Grad Samobor je u školskoj godini 2016./2017. osigurao besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce. Taj standard se zadržava i u školskoj godini koja počinje na jesen, a osiguranjem dodatnih sredstava financiraju se i udžbenici za izborne predmete.

Na taj način omogućava se veća podrška obrazovanju, a ovakve vijesti najviše će razveseliti roditelje učenika.Pozivaju se stoga roditelji da se za sve dodatne informacije obrate u osnovne škole na samoborskom području. Važno je napomenuti kako će besplatne udžbenike osim učenika koji pohađaju školu na samoborskom području dobiti i svi polaznici škola u drugim jedinicama lokalne samouprave, s prebivalištem na području Grada Samobora.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.