Najnovije

Najljepšu svetonedeljsku okućnicu ima Sanja Čačković

13. lipnja 2017.
Komentari isključeni
4.123 Pregleda

U povodu minulog Dana grada Svete Nedelje dodijeljena su priznanja i nagrade za najljepšu okućnicu Grada Svete Nedelje u 2017. godini. Turistička zajednica i ove je godine organizirala u svibnju natječaj na koji su se mogli prijaviti svi zainteresirani Svetonedeljčani. Ocjenjivačka komisija u sastavu Ivana Petravić iz tvrtke Svenkom, Jelena Žužul iz Grada Svete Nedelje te Monika Golubić iz Turističke zajednice grada Svete Nedelje, obišla je teren te ocijenila prijavljene kandidate, a nagrade i priznanja dobitnicima svečano su uručili gradonačelnik Dario Zurovec i njegova zamjenica Marija Hršak u subotu u sklopu programa proslave Dana grada Svete Nedelje na glavnom gradskom trgu.

Najljepše uređenu okućnicu Grada Svete Nedelje u 2017. godini ima Sanja Čačković iz Svete Nedelje kojoj su pripali priznanje, knjiga i poklon bon u vrijednosti od 1.000 kuna. Drugo mjesto osvojila je Monika Posavec iz Brezja uz priznanje i poklon bon u vrijednosti od 700 kuna, a treće je zavrijedio Anto Bratić iz Jagnjić Dola i dobio priznanje i poklon bon u vrijednosti od 400 kuna.

Zahvalnice i prigodni dar za sudjelovanje u akciji dodijeljene su Josipi Regvat iz Orešja, Jadranki Šeketi iz Brezja, Ingrid Šokac iz Kerestinca, Ivani Filipović iz Bestovja, Zdenki Resar iz Orešja, Tajani Golik iz Svete Nedelje i Mihaeli Fauković iz Brezja.

Turistička zajednica grada Svete Nedelje zahvaljuje svima koji uređenjem svojih okućnica pridonose da nama susjedni grad bude još ljepši, uređeniji i ugodniji za život.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.