Miro Kelečić novi predsjednik KK Samobor!

12. lipnja 2017.
Komentari isključeni
1.434 Pregleda

Jučer poslijepdne u Podgrađu podno Okića okupili su se ljudi koji birnu o Košarkaškom klubu Samobor i dogovorili promjene i osvježenja u klupskoj upravi.

U opuštenoj i prijateljskoj atmosferi održana je, naime Izvanredna izborna skupština KK Samobor.

Zbog prevelikih privatnih i poslovnih obaveza predsjednik kluba Branislav Leković je odlučio odstupiti s čelne pozicije kluba, a iz istih razloga jednako je učinio i član upravnog odbora Roberto Antolović.

Stoga je i sazvana Izvanredna skupština na kojoj je jednoglasno izabran novi Upravni i Nadzorni odbor. Novi predsjednik kluba je Miro Kelečić, njegov zamjenik postao je dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora Darko Župančić, a u Upravni odbor je pored dosadašnjih članova Roberta Levanića i Zdenka Škiljana izabran Said Golić.

Branislav Leković izabran je za predsjednika Nadzornog odbora uz dosadašnje članove Darka Džimbega i Franju Kovača.

Novi Upravni odbor odmah je dosadašnjeg v.d. sportskog direktora Mirka Mandalinića imenovao sportskim direktorom, raspravio goruća pitanja u klubu, a nakon svega je u veselom ozračju nastavljeno druženje u Podgrađu Podokićkom.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.