Francuska večer za uživanje

9. lipnja 2017.
Komentari isključeni
1.325 Pregleda

Još jedna francuska večer u Samoboru je završena. Do sljedeće prigode za druženje s frankofoničarima. I za ovaj današnji Šansonfest u povodu Svjetskog dana glazbe pobrinulo se Hrvatsko-francusko društvo prijateljstva Samobor-Chassieu u suradnji s Osnovnom školom Samobor u kojoj se uči francuski jezik.

I dječje pjesmice na francuskom, i poznate pjevne melodije, oduševile su velike i male, a da tako bude zaslužni su svi sudionici ove raspjevane večeri, njezina posebna gošća Dina Jularić, mali brbljaoničari Gradske knjižnice Samobor, učenici Osnovne škole Samobor, od drugog do osmog razreda, Marija Tominić, Jelena Prišlin, Dječji zbor Smiješak, Đurđica Pleše Vujica, Ozana Lehpamer Zlodi i Lovro Rimac.

Pratili su ih članovi benda Krivi smjer, Aljoša Crnobrnja, Marko Stanec, Tomislav Ladišić i Luka Pešutić. A u cijelom ugođaju na Trgu kralja Tomislava, uz brojnu publiku, uživali su i francuski bračni par Meunier, koji se svakih pola godine izmjenjuje na veleposlaničkom mjestu u Hrvatskoj, te zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.