Dario Zurovec novi je gradonačelnik Svete Nedelje

4. lipnja 2017.
Komentari isključeni
6.347 Pregleda

Dario Zurovec novi je gradonačelnik Svete Nedelje. Kao nezavisni kandidat u drugom krugu lokalnih izbora s 53,17 % glasova birača pobjedio je kandidata HDZ-a,Damira Halužana, koji je osvojio 45,67% glasova birača.

Novi gradonačelnik Svete Nedelje, tridesetogodišnji inženjer Dario Zurovec, inače zaposlenik u tvrtki Ericsson Nikola Tesla i dojučerašnji vijećnik u svetonedeljskom Gradskom vijeću, obećao je građanima bolji život pobjedi li na izborima. Sada kada su ga građani Svete Nedelje izabrali za čelnog čovjeka grada predstoji mu sastavljanje većine u Gradskom vijeću,jer bez nje teško će se donositi odluke u susjednom nam gradu. Naime, buduće vijeće će činiti kandidati s čak 6 lista od toga najviše mandata je dobila lista Damira Halužana HDZ – 26, 54%, lista novog gradonačelnika Daria Zurovca – 19, 37%, lista bivšeg gradonačelnika Drage Prahina – 15, 97%, lista Maria Čižmešije SDP, Laburisti -11, 15% , Stranka rada i solidarnosti – 6, 37% i lista Dragutina Vinovrškog Penteka HSS, HSLS, HSP i ZS – 5, 92%. Više o ovoj temi govorimo u Epicentru, u ponedjeljak, 5.lipnja, od 17:30 sati.

Na današnje je izbore izašlo 43, 43% birača u Svetoj Nedelji.

Fotografija preuzeta s Facebook stranice Dario Zurovec – nezavisni kandidat Svete Nedelje

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

 1. Avatar

  Čestitke gosp. Zurovcu za gradolnačelika, napokon su birači shvatili da mladi ljudi, neopterećeni politikom su naša budućnost

 2. Avatar

  Sdp izgubio i od prijatelja i neprijatelja…pushing rođo

 3. Avatar

  Nije bitno – važno da komunjare i dalje vladaju bilo HDZ, SDP ili nešto drugo.

 4. Avatar

  Čestitke gospodinu Zurovcu, čovjeku koji vraća nadu u bolji život

 5. Avatar

  Cestitam, i ja bi njega izabrala. Nadam se da ce ispostovati svoje obecanje vezano uz stanovnike Hoto Naselja I zivot u Hoto naselju uciniti onakvim kakvo zasluzuje biti vec odavno.
  A pogotovo vezano uz smanjenje nepotrebnih troskova stanara Hoto Vila.
  Hvala.