Prstići NK Bregana i NK Slavonija iz Požege nakon finalne utakmice

Prstići Bregane najbolji na domaćem turniru

1. lipnja 2017.
Komentari isključeni
1.254 Pregleda

Na prošlosubotnjem međunarodnom turniru “Približimo djeci nogometna igrališta” odigranom u Bregani, a u organizaciji NK Bregana,  domaća selekcija prstića osvojila je prvo mjesto, u vrlo snažnoj konkurenciji.

U svojoj su skupini prstići Bregane pobijedili Prečko, Ilovac i Lučko, da bi u četvrtfinalu još jednom porazli vršnjake iz Lučkog. Polufinalni dvoboj protiv NK Samobora Bregana je riješila u svoju korist vrlo uvjerljivim rezultaom, a u velikom finalu prstići NK Bregana pogotkom u zadnjim trenucima utakmice pobjeđuju vršnjake iz požeške Slavonije, te zasluženo podižu pobjednički pehar.

Druga momčad prstića Bregane u skupini je poražena od ekipa NK Bubamara i NK Bela Krajina, dok su protiv momčadi BSK iz Brdovca izborili neodlučeni rezultat.

U redovima pobjedničke momčadi prstića Bregane igrala su i dva najistaknutija pojedinca turnira, vratar Karlo Sauer i golgeter Petar Copić.

Naj vratar u kategoriji prstića Karlo Sauer čuvar mreže NK Bregana

Rezultati skupine A:

NK BREGANA A – NK PREČKO 5 : 0

NK BREGANA A – NK ILOVAC 3 : 0

NK BREGANA A – NIK LUČKO 2 : 0

Rezultati skupine B:

NK BREGANA B – NK BUBAMARA 1 : 7

NK BREGANA B – NK BELA KRAJINA 1 : 2

NK BREGANA B – NK BSK BRDOVEC 1 : 1

Četvrtfinale:

NK BREGANA A – NK LUČKO 2 : 0

Polufinale:

NK BREGANA A – NK SAMOBOR 4 : 1

Finale: 

NK BREGANA A – NK SLAVONIJA POŽEGA 1 : 0

Naj strijelac u kategoriji prstića Petar Copić golgeter NK Bregana

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.