Glavna tema Športofona – Handball Cup samoborskih “lavica”

31. svibnja 2017.
Komentari isključeni
1.443 Pregleda

Ženski rukometni klub Samobor organizira peti put uzastopno “Samobor Handball Cup 2017.”, koji će se održati idućeg vikenda, 3. i 4. lipnja, u dvjema gradskim dvoranama, Rude i Bogumila Tonija. Ovaj dvodnevni međunarodni turnir u našoj su emisiji najavili sportski direktor kluba Darko Štuka i trenerica prve ekipe “lavica” Nikolina Pavković. Uz razgovor o turniru, doznali smo štošta i o atmosferi u klubu nakon zadovoljavajuće sezone, o daljnjim planovima, ali i o statusu rukometa među ostalim sportovima.

S nama se ponovno družio i dopredsjednik Nogometnog kluba Bregana Amir Kulenović, koji nam je prepričao kako je protekla animacijska akcija i turnir za najmlađe nogometaše “Približimo djecu nogometna igrališta”.

Kraćim reportažnim zapisom osvrnuli smo se i na 56. izdanje Noćne trke Grada Samobora, a govorili smo i o tenisu, Prvenstvu Hrvatske u konkurenciji do 16 godina, koje se igra u Samoboru, te o sportskoj rekreaciji.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.