Momčad limača NK Samobor

Samoborski nogometni limači osvojili Breganu

30. svibnja 2017.
Komentari isključeni
1.626 Pregleda

Momčad limača NK Samobor osovojila je naslov pobjednika u svojoj kategoriji na međunarodnom turniru “Približimo djeci nogometna igrališta”, odigranom protekle subote u Bregani.

Nakon dvije pobjede protiv Španskog i Bregane B, te remija protiv NŠ Bela Krajina iz Slovenije, limači Samobora u polufinalu su uvjerljvo porazili A sastav domaćina Bregane, te u finalnoj utakmici boljim izvođenjem kaznenih udaraca nadvisili i vršnjake iz NK Ilovac.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je samoborski mladi as Filip Severec, dok je najbolji strijelac natjecanja s 5 pogodaka bio napadač Samobora Dino Belak.

Napomenimo i to da su limači Samobora do titule pobjednika došli bez ijednog primljenog zgoditka u svim odigranim utakmicama!

Za momčad limača NK Samobor na turniru u Bregani igrali su: Jakov Bilogrević, Loris Konjuh, Marko Delimarić, Adriano Čordaš, Filip Severec, Dino Belak, Roko Kovačević, Jan Konjuh, Luka Novak, Vito Hrs, Martin Filipčić, Lovro Karamatić; treneri: Filip Škvorc i Miroslav Drušković

Najbolji strijelac turnira Dino Belak u društvu predsjednika NK Bregana Gorana Grdinića

Rezultati u skupini B:

NK Samobor – NK Špansko 1 : 0

NK Samobor – NŠ Bela Krajina (SLO) 0 : 0

NK Samobor – NK Bregana B 4 : 0

Polufinale:

NK Samobor – NK Bregana A 5 : 0

Finale:

NK Samobor – NK Ilovac 0 : 0 ( 1 : 0)

Najbolji igrač turnira Filip Severec u društvu dopredsjednika NK Bregana Amira Kulenovića

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

  1. Avatar

    Jedan veliki minus što turnir koji je odlicno organizirala nk bregana, nije istoimeni klub ni jednom spomenut. A ostvarili su veći usjpjeh od Samoboraca. 1. mjesto prstici, 3. limaci. Šteta i žalosno! U radio prijenosu samo spominjete Samoborce a o Bregani ni rijeci