Osmijeh s humanitarnom notom

30. svibnja 2017.
Komentari isključeni
1.019 Pregleda

Sinoć se u kino dvorani Samobor održao prvi koncert u organizaciji Dječjeg zbora Osmijeh iz Samobor. Okupio je mnoštvo roditelja, djece, baka i djedova, kao i prijatelja dječjih pjesmica. Ispunjena dvorana pjevala je u sav glas poznate pjesme koje su izvodili Dječji zbor Samoborček, Dječji zbor Strmečki mališani, Glazbena radionica Osnovne škole Bogumila Tonija i područne škole Mirnovec i Farkaševec. Zapjevali su i veliki i mali, a pjevale su se pjesme poput Kokolo, Ljubav to si ti, Ulicama grada i mnoge druge.

Koncert je imao i humanitarnu notu, pa su svi posjetitelji mogli pogledati i kratki film koji govori o potrebi uvođenja autobusa za djecu u Africi. Zbor Osmijeh jedini je u Hrvatskoj koji se priključio ovoj akciji, a mnogi su radosno podržali njihovu humanu gestu. Voditeljica zbora Osmijeh i organizatorica koncerta Mihaela Pilić zahvalila je svima na dolasku i podršci za humanitarni dio ali i svim zborovima koji su uveličali prvi koncert u njihovoj organizaciji.

Silvija Blažević

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.