Plesačice samoborskog Pointa izvrsne u Italiji

25. svibnja 2017.
Komentari isključeni
1.172 Pregleda

Prošlog četvrtka 18.svibnja sjajne plesačice Plesnog kluba Point krenule su u Italiju na Rimini Dance Open, međunarodno natjecanje u plesu.

Natjecale su se u 4 kategorije, s 4 koreografije i osvojile 2 prva i 2 druga mjesta!

Hip hop koreografija Make your Point osim prvog mjesta u svojoj kategoriji, osvojila je i besplatno sudjelovanje na sljedećem natjecanju 2018.godine.

Koreografija Piece by Piece koju su otplesale Lovorka Lučić i Roberta Carić također je osvojila 1. mjesto u contemporary modern kategoriji duo/trio, a koreografije Throwback love i So good osvojile su 2.mjesta u kategorijama jazz dance grupa i jazz dance formacije.

Osim odličnog uspjeha, Pointovke su iskoristile ovo putovanje za posjet Padovi, Riminiju, San Marinu i Bologni. Najviše od svega dojmio ih se noćni život u Riminiju, a kad su stigle u Samobor bilo je i suza, no ne zato jer su im roditelji nedostajali nego što je uživanje kratko trajalo.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.