S rukometnog terena protrčali smo ulicama Samobora do nogometnog igrališta

24. svibnja 2017.
Komentari isključeni
1.148 Pregleda

Novu epizodu Športofona započeli smo pričom o rukometu i Rudaru pred kojim je presudna utakmica za ostanak u Premijer ligi, koja se igra u subotu, 27. svibnja u 18 sati i 30 minuta u Kutiji šibica na zagrebačkoj Trešnjevci. Kako se momčad Rudara priprema za ovaj susret s Metalcem objasnio nam je njihov glavni strateg Darijo Gaća (na slici gore).

Dražen Ivančević izvještavao nas je tijekom emisije s Gradskog stadiona u Samoboru o utakmici 28. kola Treće hrvatske lige – zapad u kojoj su se sastali nogometaši Samobora i Vinogradara i koja je na kraju završila pobjedom gostiju od 1:0.

S Amirom Kulenovićem, dopredsjednikom Nogometnog kluba Bregana popričali smo o projektu “Približimo djeci nogometna igrališta”.

Naš gost bio je i Željko Oreški iz Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor od kojeg smo doznali kako protječu posljednje pripreme za 56. izdanje Noćne trke Grada Samobora, koja će se održati u petak, 26. svibnja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.