56. Noćna utrka i posebna regulacija prometa!

24. svibnja 2017.
Komentari isključeni
1.702 Pregleda

56. Noćna utrka grada Samobora koja se održava u centru grada u petak, 26. svibnja, okupit će preko 500 sudionika i gotovo 200 učenika samoborskih škola. Dječja utrka starta u 18:00 sati, utrka na 5 kilometara u 19:00 sati, dok u 20:00 sati starta utrka na 10 kilometara. Start i cilj svih utrka je na Trgu kralja Tomislava.

Zbog sigurnosti sudionika, na snazi će biti posebna regulacija prometa pa će promet biti zatvoren u vremenu od 17:00 do 22:00 sata na Trgu kralja Tomislava, na dijelu Perkovčeve ulice od raskrižja s Ivanščakovom i Zagrebačkom ulicom do Trga kralja Tomislava; na dijelu Ulice svete Ane od Ulice Franza Listza do Trga kralja Tomislava; na dijelu Langove ulice; u Odvojku Ulice Vladimira Nazora; u Ulici Vladimira Nazora, na sjevernom kolničkom traku, od raskrižja s Odvojkom Ul. Vladimira nazora do Mirnovečke ceste; u Kleščićevoj; Milakovićevoj; Kompaerovoj ulici; na zapadnom kolničkom traku Ulice Grič, od Ulice B. Tonija do Perkovčeve; na južnom traku Perkovčeve ulice, od raskrižja s Ulicom Grič do Dalmatinske ulice; u Dalmatinskoj ulici, na istočnom kolničkom traku od Perkovčeve do Ličke ulice; u Vukovarskoj ulici; Ivanščakovoj; Mlinskoj; Ulici Hrvatske bratske zajednice i Zagrebačkoj ulici od Ulice grada Wirgesa do Perkovčeve ulice.

I na drugim prometnicama u gradskom centru doći će do kraćih zastoja, uz privremeno zaustavljanje prometa.

Ovim putem građani se mole za strpljenje i razumijevanje te pridržavanje uputa privremene regulacije prometa.Nastojat će se osigurati što brže otvaranje prometa i što kraće čekanje na pojedinim lokacijama.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.