ALOHA nagrade najboljima

21. svibnja 2017.
Komentari isključeni
1.234 Pregleda

Drugu godinu uzastopno održana je u Samoboru svečana dodjela nagrada za ALOHA nacionalno natjecanje u mentalnoj aritmetici. Među više od 150 uzvanika u Sportskoj dvorani Samobor, te uz popratni zabavni program uručene su jučer nagrade djeci od četvrte do trinaeste godine života. ALOHA program najbolja je kombinacija učenja i zabave, a natjecanje se održalo u više od 20 centara diljem Hrvatske u vremenu od 4. do 15. svibnja. Najbolji ovogodišnji natjecatelji su maleni Međimurci koji su osvojili nagrade u čak 6 kategorija s više od 15 dobitnika i dobitnica. Time je ALOHA centar iz Preloga proglašen i top ALOHA centrom u Hrvatskoj.

Kako bi ALOHA Program bio što bolji i kvalitetniji, zasluge idu trenericama i trenerima među kojima su najbolje Vlasta Taradi (Čakovec), Stjepana Sokač (Prelog) i Kristina Posavec (Ludbreg).

-Drago mi je vidjeti da smo druge godine napravili velik pomak kod djece što nam potvrđuju i roditelji te ALOHA treneri i trenerice. Zajedničkim timskim radom postižemo odlične uspjehe i nadograđujemo ALOHA Program i stvaramo nove generacija budućih uspješnih ljudi. Ove godine počeli smo i s mindfulness metodom koja će zaokružiti cjelokupnu priču oko ALOHA Programa – istaknula je dr. Branka Novosel, stručna voditeljica ALOHA programa za Hrvatsku.

ALOHA program u Hrvatskoj se provodi više od 3 godine, a naziva se još i “trening za mozak”. Od najranije životne dobi kod djece razvija njihov maksimalni potencijal i uspješno ih transformira u cjelokupnog sposobnog odraslog čovjeka.

Ana Subašić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.