Gimnastičarke “Bogumilca” druge u državi

18. svibnja 2017.
Komentari isključeni
2.478 Pregleda

Gimnastičarke Školskog sportskog društva Bogumilac vratile su se sinoć iz Osijeka s velikim peharom i srebrnim medaljama osvojenim na državnom prvenstvu za osnovne škole u gimnastici. Uspjelo im je to u konkurenciji 16 gimnastičkih vrsta iz cijele Hrvatske, a nisu bile daleko ni od pobjedničkog postolja koje su zauzele gimnastičarke Osnovne škole Brajda iz Rijeke. Našima je nedostajalo samo 1,8 bodova za prvo mjesto. Treća je bila Osnovna škola Kraljice Jelene iz Solina.

Čestitke Katji Žganjer Knežević, Dori Jurković, Heleni Kirschenheuter te Loreni i Tari Bartaković i njihovoj voditeljici, profesorici Petri Barišić.

Svaka ekipa je plasman na natjecanje stekla pobijedivši na prvenstvu svoje županije. Organizator natjecanja bio je Hrvatski školski športski savez koji je zajedno s domaćinom Osijekom zadržao visoku razinu kvalitete natjecanje gdje su svi sudionici ekipa dobili i utješne slatke nagrade i priznanja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.