Sveta Nedelja ocjenjuje svoje okućnice

17. svibnja 2017.
Komentari isključeni
850 Pregleda

Turistička zajednica grada Svete Nedelje poziva zainteresirane građane sa svog područja da se prijave na Javni natječaj za naljepšu okućnicu Svete Nedelje za 2017. godinu. Prijave se zaprimaju najkasnije do 26. svibnja putem e-maila info@svetanedelja.hr ili na adresu: Trg Ante Starčevića 5, 10 431 Sveta Nedelja.

Ocjenjivačka komisija svetonedeljske turističke zajednice kandidirane će obići na terenu i ocijeniti hortikulturno uređenje što podrazumijeva vlastito održavanje i originalnost uređenja, zatim cvjetnost, odnosno količinu i raznovrsnost bilja te cjelovitost uređenja okućnice (fasadu, kućni broj, ogradu). Maksimalno se može dobiti 30 bodova.

Uz priznanja za prvo, drugo i treće mjesto, Turistička zajednica grada Svete Nedelje dodijelit će poklon bonove: za 1. mjesto u vrijednosti 1.000 kuna, za 2. mjesto od 700 kuna i za 3. mjesto bon od 400 kuna. Zahvalnice za sudjelovanje uz prigodni dar bit će uručene i svim ostalim sudionicima akcije. Svečana dodjela priznanja uz prigodne nagrade organizirat će se u sklopu programa proslave Dana grada Svete Nedelje na Trgu Ante Starčevića, 10. lipnja.

Prijavnica se može preuzeti na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Svete Nedelje, www.svetanedelja.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.