Sve je spremno za norijadu u Samoboru

16. svibnja 2017.
Komentari isključeni
944 Pregleda

Maturanti će u petak, 19. svibnja, norijadom obilježiti kraj svog srednjoškolskog obrazovanja. U Samoboru će se norijada održati na području nekadašnje vojarne, a organizira ju Klub učenika i studenata Samobora.

Maturati će se u 10 sati okupiti ispred zgrade Srednjih škola u Samoboru te će u koloni predvođenoj kamionom iz kojeg će se puštati muzika krenuti prema Trgu kralja Tomislava, a kretati će se ulicama Miroslava Krleže, Kompareovom, ulicom Ferka Ivanščaka te Perkovčevom. Na Trgu kralja Tomislava zadržat će se pola sata, od 11 do 11:30 sati, a potom odlaze u nekadašnju vojarnu Taborec gdje će se od 12 sati zabavljati uz svirku DJ-a i bendova, a od 17 sati druženje mogu nastaviti u Bunkeru – Centru za mlade.

Za sve maturante osigurana je voda i sendviči s time da će u blizini biti i liječnik u slučaju kakve nezgode, a bit će tu i policija u slučaju bilo kakvog nereda.

Maturantima želimo dobru zabavu!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Flixbus – Zagreb-Dublin, Zagreb -Muenchen – samo 29,99 €. !?