Majčin dan u Domaslovcu

15. svibnja 2017.
Komentari isključeni
873 Pregleda

U župi Krista Kralja u Domaslovcu obilježen je jučer Majčin dan. Na svetoj misi župnik Branimir Budinski je posebno molio za majke. U prigodnoj homiliji naglasio je kako su majke uvijek uz nas i kako su one koje su blaže prema nama i uvijek nam daju drugu priliku, dok nas očevi uče kako se živi stvaran život, po križu do Neba. Velečasni Branimir za djetetov odgoj i rast važnim smatra potrebu da uz njih budu i otac i majka te ističe da jedno ne bi trebalo isključivati drugo.

Djeca su na kraju mise zahvalila svojim majkama pjesmom, vlastitim sastavcima i recitacijama, a svi zajedno i našoj Nebeskoj majci koja uvijek bdije i čuva nas. Svakoj majci i baki na kraju programa podijeljene su ruže koje su djeca uz veliku pomoć bake Alojzije izrađivala na radionicama.

Ivana Vlahović

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.