Prijave za Noćnu utrku do ponedjeljka, 15. svibnja!

12. svibnja 2017.
Komentari isključeni
775 Pregleda

Tradicionalna Noćna utrka grada Samobora prošle je godine zaživjela u sasvim novom ruhu, s gotovo 500 natjecatelja i više od 200 školaraca. I ove godine očekuje nas pravi sportski spektakl na kojem će sudjelovati oko 1000 natjecatelja.

U petak, 26. svibnja na Trgu kralja Tomislava prvi će startati školarci, s početkom u 18 sati. Od 19 kreće utrka na 5 kilometara, dok se u 20 sati očekuje start glavne utrke na 10 kilometara. Utrku organizira Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, na inicijativu Grada Samobora i Samoborskog športskog saveza, s ciljem revitalizacije nekad popularne utrke, dok utrku školaraca organizira Samoborski športski savez u suradnji sa školama i sportskim udrugama. Cilj svih utrka je na Trgu kralja Tomislava, a trči se kroz gradsko središte uz regulaciju cestovnog prometa.

Sve informacije o utrci i prijavama dostupne su na www.stotinka.hr, a rok za prijave i uplate je do ponedjeljka, 15. svibnja. O prijavama na utrku školaraca informacije su moguće u samoborskim školama ili na info@samoborski-sport.hr. Poticaj za sudjelovanje svakako je i kvalitetna dry fit sportska majica s logom “Volim Samobor” koja je postala prepoznatljiva na svim utrkama diljem Hrvatske i šire.

Ne propustite priliku, prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto na 56. Noćnoj utrci grada Samobora! Upoznajte Samobor i uživajte u sportu i druženju!

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.