Radijska šetnja športskim terenima

11. svibnja 2017.
Komentari isključeni
842 Pregleda

Naš novi, jučerašnji Športofon, bio je prava šetnja različitim športskim terenima.

Emisiju smo započeli i zarvšili izravnim javljanjima reportera Franje Sine Gluščića s polufinala kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije u kojemu su na Lazini u Strmcu igrali domaća Sava i HNK Gorica.

U razgovoru s glavnim tajnikom Hrvatskog karate saveza Darkom Šimuncem osvrnuli smo se na seniorsko prvenstveno Europe u Turskoj na kojemu ovaj put Ana Lenard nije uspjela osvojiti medalju.

Sa športskim direktorom Rukometnog kluba Rudar Darijom Gaćom najavili smo važnu utakmicu 5. kola Lige za ostanak u Premijer ligi u kojoj su “rudari” ugostili riječki Zamet.

S nama je bio i rukovoditelj natjecanja na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske i Prvenstvu Slovenije u višeboju, Franjo Pavlović iz Hrvatskog akademskog atletskog kluba Mladost iz Zagreba, koji nam je dočarao što nas sve to dolazećeg vikenda očekuje u Športskom parku Mladost.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.