HDZ najavio izgradnju Doma branitelja u Dugom Selu

11. svibnja 2017.
Komentari isključeni
993 Pregleda

Nema više prepreka da se u Dugom Selu izgradi Dom branitelja!

“Dokumentaciju smo već pripremili” , izjavio je jučer Darjan Budimir, HDZ-ov kanidat za gradonačelnika Dugog Sela na susretu s članovima HVIDR-e i Crnih mambi u njihovim prostorijama.
Također je kazao da se priprema i gradnja novog, primjerenijeg spomen-obilježja poginulim braniteljima u Dugom Selu, te da će u njemu i suradnicima imati partnere i suradnike.

Susretu je nazočio i Vladimir Bregović kandidat HDZ-a za župana Zagrebačke županije zajedno sa kandidatima za zamjenike. Domaćinima je rekao da nisu sami, ali da sve svoje potrebe moraju uobličiti u projekte preko svojih udruga, koje će svakako ČITATI I PROUČITI za razliku od dosadašnje prakse u županiji, koja je nerijetko odbijala kvalitetne projekte.

Bregović je naglasio i da županijski Odbor za branitelje mora raditi još bolje. “Jednom riječju, branitelji više ne smiju ostati sami, a ZAJEDNO MOŽEMO SVE!” zaključio je Vladimir Bregović.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.