Najnovije

Sjednica u prirodi

8. svibnja 2017.
Komentari isključeni
1.181 Pregleda

Budući da mandat sadašnjim članovima Školskog odbora Osnovne škole Milana Langa iz Bregane, a to su Sanja Rapljenović, Ivana Smolej Kolarek, Marija Aščić, Nevenka Gračanin, Ivan Piškulić, Josip Petrić i Mirjana Kovačić, traje do 9. svibnja, odlučeno je da se posljednja sjednica “odradi na terenu”, u Područnoj školi Novo Selo. Stoga su se svi, u pratnji ravnatelja Igora Matijašića i domara-vozača Alojza Kosa, uputili krajem prošlog tjedna na Žumberak.

Putem do škole zastali su u Stojdragi gdje ih je dočekao župnik Mile Vranešić koji im je pokazao lovački muzej smješten u prostorima stare škole, kao i Uskočki muzej u kojem se čuvaju mnogobrojni predmeti iz povijesti ovoga kraja. Župnik Vranešić je na svoj živopisan način ispričao i nekoliko zanimljivih anegdota vezanih uz žumberački kraj koji neobično voli.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.