Održana smotra postrojbi i vozila Civilne zaštite Samobora

7. svibnja 2017.
Komentari isključeni
1.366 Pregleda

Na glavnom samoborskom trgu u nedjelju, 7. svibnja, održana je smotra postrojbi i vozila sustava Civilne zaštite Grada Samobora. Nakon postrojavanja i formiranja ešalona na Trgu Matice hrvatske, postrojbe su krenule u mimohodu prema Trgu kralja Tomislava, a vozila su do Trga stigla u koloni iz bivše vojarne.

U smotri je sudjelovalo 300 operativaca – vatrogasaca, članova Civilne zaštite, Gorske službe spašavanja i djelatnika Crvenog križa te mlade snage vatrogasaca.

“Ponosan sam kad vidim koliko vas ima, kako ste opremljeni, organizirani i spremni svakog trenutka izvršiti svoje zadaće. Ponosan sam što sam punih 8 godina imao priliku surađivati s vama, ali i što je ta suradnja bila na vrhunskoj razni. Dokaz tome ste vi koji služite svim stanovnicima Samobora i naših lijepih naselja. Želim vam puno sreće i čestitam vam Dan vatrogasne zajednice” – rekao je gradonačelnik, Krešo Beljak te obećao, pobjedi li na lokalnim izborima da će ta suradnja biti na još zavidnijoj razini.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.