Poziv na prezentaciju U SUSRET PODUZETNIŠTVU

27. travnja 2017.
Komentari isključeni
3.238 Pregleda

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Zagrebačka županija, Hrvatska banka za obnovu i razvitak i Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb i Grad Samobor upućuju poziv na prezentacijuU susret poduzetništvu” svim zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima, nezaposlenima, udrugama, predstavnicima medija i ostaloj javnosti.

Prezentacija će se održati u petak, 5. svibnja 2017. godine s početkom u 10 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Samobor, na Trgu Matice Hrvatske 3, Samobor.

Na prezentaciji će se poslodavcima i svim zainteresiranima predstaviti:

  1. Novi paket mjera aktivne politike zapošljavanja “Od mjere do karijere” Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

  2. Mjere i aktivnosti za poticanje poduzetništva i poljoprivrede u 2017. godini Zagrebačke županije

  3. HBOR-ove mogućnosti financiranja i potpora poduzetnicima

  4. Usluge i aktivnosti HGK – Komore Zagreb.

  5. Programi i poticajne mjere u gospodarstvu i poljoprivredi grada Samobora.

Svi sudionici prezentacije mogu se aktivno uključite u raspravu i svojim pitanjima i prijedlozima pridonijeti boljoj suradnji i budućim aktivnostima.

Za prijave i dodatne informacije može se kontaktirati Jaku Stipić, višu stručnu suradnicu Komore Zagreb na e-mail: jstipic@hgk.hr, tel.: 01/4606 777, ili faks: 01/4606 789 ili Renatu Razum, stručnu suradnicu u Poduzetničkom centru Samobor, na e-mail adresi renata@pcsambor.hr, tel.: 01/3336 830 ili mobitel 091 33 25 348.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.