Eko lovci za čišći Samobor

20. travnja 2017.
Komentari isključeni
1.413 Pregleda

Veliku eko akciju dolazećeg vikenda u povodu Dana planeta Zemlje priredili su i organizatori iz Lovne udruge Boar Hunters. Njihovi članovi okupit će se u subotu u 8 sati u Lovačkoj kući Šljuka sv. Martin u Galgovu i krenuti čistiti okoliš Galgova, Horvata i Stupnika, najavio nam je administrator udruge za područje Samobora Marijan Telišman.

Vrijedni lovci u svojoj akciji imaju i podršku Grada Samobora, lokalni komunalci će im pripomoći svojom tehnikom, a Općina Stupnik će im staviti na raspolaganje svoju mehanizaciju za zbrinjavanje otpada. Brojni gosti iz cijele države, ukupno njih oko 200, bit će smješteni uglavnom po lokalnim hostelima. Po završetku akcije čišćenja za lovce je pripemljeno i prigodno druženje, a dan kasnije, u nedjelju, 23. travnja članovi Udruge Boar Hunters odmjeriti će snage u spravljanju lovačkih delicija u Lovačkoj kući u Galgovu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.