Impresivna izložba drvenih igračaka u Galeriji Prica

19. travnja 2017.
Komentari isključeni
546 Pregleda

Izložba drvenih igračaka “Zagonetno drvo”, autora Matije Bobeka iz Varaždina, otvorena je sinoć u maloj dvorani Galerije Prica. Izloženo je niz zanimljivih skulptura u oblicima životinja, svirača na instrumentima, automobila, a tu su i didaktičke igračke kao i one koje proizvode zvuk.

Matija Bobek po struci je odgajatelj u vrtiću, a svoju ljubav prema drvetu koje vješto obrađuje pretvorio je u interaktivni program pod nazivom: “Kao prvo – zagonetno drvo”. U sklopu projekta vodi radionice za predškolsku i školsku djecu, djecu s poteškoćama u razvoju, ali i za odrasle. Kroz igru sudionici radionica istražuju prirodne materijale, ekološki se osvješćuju, razvijaju motoriku ali i osjećaj za estetiku. Ova impresivna izložba, otvorena povodom Dana planeta Zemlje, u našem gradu ostaje otvorena do konca ovog mjeseca.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.