NK Ilovac i NK Ponikve najbolje na Uskršnjem turniru Grada Samobora!

15. travnja 2017.
Komentari isključeni
912 Pregleda

Mladi nogometaši NK Ponikva i NK Ilovca pobjednici su ovogdišnjeg izdanja Uskršnjeg turnira Grada Samobora u svojim kategorijama. U sinoćnjim susretima poluzavršnice nogometaša 2007. godišta, Krško je bilo bolje od Samobora 2:0, a Ponikve od Lučkog 3:0, da bi u susretu za treće mjesto Lučko svladalo NK Samobor sa 2:1, a u finalu Ponikve bile bolje od Krškog sa 1:0.

U polufinalu 2006. godišta NK Ilovac je nakon 0:0 s Ponikvama u finale prošao na penale, a Brežice su bile uvjerljive protiv NK Mladosti Zabok sa 4:0. Susret za 3. mjesto otišao je na NK Ponikvi koje su sa 2:0 bile bolje od Mladostaša, dok je finale završilo bez golova pa se pristupilo pucanju penala u kojima je NK Ilovac ponovno bio uspješniji, ovaj put od NK Brežica.

Naj strijelac turnira u godištu 2007. bio je Lovro Klanac iz NK Ponikvi sa 4 gola, naj golman je Tijan Zorko iz NK Krškog, a za naj igrača je proglašen Ivan Vrančić iz NK Ponikvi. U konkurenciji momčadi 2006. godišta naj strijelac je Ivan Bosiljevac iz NK Ilovca sa 7 golova, naj golman je Filip Holjević iz istog kluba, a za naj igrača proglašen je Gal Kranjčić iz NK Brežica. Nagrade je dodjelio Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti prof. Juro Horvat.

K. Solenički

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.