“Sakure” osvojile 24 odličja

3. travnja 2017.
Komentari isključeni
631 Pregleda

Prvi dan mjeseca travnja 2017. godine “Sakure” su nastupile na Kupu Maksimira u konkurenciji 40 klubova sa ukupno 315 natjecatelja. Nastupilo je 27 svetonedeljskih judaša u uzrastima U8, U10, U12 i U14, a osvojili su 4 zlatne, 5 srebrnih i 15 brončanih odličja.

Sara Golubić i Matej Dutković osvojili su svaki po jednu zlatnu i jednu brončanu medalju. Najbolji su bili Petra Ugarković, Mihael Silvestar Borić, Sara Golubić i Matej Dutković. Srebro su zaslužili Sara Jakopec, Patrik Račić, Max Križanac, Katarina Škreblin i Lea Đigaš. Za broncu su se izborili: Franjo Klarić, Ilija Klarić, Grga Setinšek, Matej Kovačić, Lovro Huljev, Marko Štimac Butorac, Mario Telišman, Karlo Lovrinović, Andrija Jurić, Matija Dragaš, Eva Drakulić, Drenški Domagoj, Sara Golubić, Matej Dutković i Maks Golubić. Peto mjesto su osvojili Jan Vaniček, Fran Delišimunović i Šimun Vlahović.

Odlični rezultati potvrđuju da su Sakure spremne za nadolazeći međunarodni judo turnir Sakura kup koji će se u subotu, 8. travnja, održati u Sportskoj dvorani škole u Rakitju, s početkom u 9:15 sati.

Natjecanju će pristupiti natjecatelji uzrasnih kategorija od U8 do U16. Uzrast djevojčica i dječaka u kategoriji U14 boduje se za Hrvatski super kup. Turnir se održava pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, Grada Svete Nedelje , Sportske zajednice grada Sveta Nedjelja i Turističke zajednice grada Sveta Nedelja.Ulaz u dvoranu je slobodan.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.