Patricija Žabčić i Petar Žučko bronačani na prvenstvu Hrvatske

3. travnja 2017.
Komentari isključeni
1.339 Pregleda

Odlične rezultate ostvarili su mladi karatisti iz Bregane koji su osvojili dva brončana odličja na ovogodišnjem PH u borbama.Natjecanje u Ivankovu je trajalo dva dana i bilo je prilično naporno za sve sudionike. U subotu su nastupili mlađi učenici, mlađe učenice (8-9 god.) i mlađi kadeti (12-13 god.)
Članovi Karate kluba Bregana su prvi dan natjecanja imali tri predstavnika u kategoriji mlađih kadeta do 52 kg.

Najuspješniji je ovom prilikom bio Petar Žučko koji je u borbi za treće mjesto pobijedio klupskog kolegu Petra Stanića. Kvalitetan nastup imao je i Borna Stanić ali se nije umiješao u borbe za medalju.
Drugi dan natjecanja je bio rezerviran za učenike, učenice (10-11 god.) i mlađe kadetkinje (12-13 god.)

Patricija Žabčić je vrlo dobrim nastupima izborila broncu u kategoriji učenica do 44 kg. i potvrdila svoje visoke mogućnosti.

Elena Bošnjak je imala zapažen nastup u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kg., ali je nažalost nakon dvije pobjede zaustavljena u četvrtfinalu. Elana je velikim zalaganjem na treningu ostvarila značajan napredak, pa će uskoro i ona doći do državne medalje.

Naslovna fotografija: KK Bregana -trener Goran Romić, Petar Stanić, Patar Žučko, Borna Stanić

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.