Sa 7 natjecatelja do 6 medalja

28. ožujka 2017.
Komentari isključeni
837 Pregleda

Judo klub Profectus Samobor nastupio je u subotu s dva najmlađa uzrasta na tradicionalnom međunarodnom turniru Memorijal Damir Milatović u Pisarovini i sa 7 natjecatelja došao do 6 medalja. U uzrastu limača do 8 godina zlato je osvojio Lovro Vučinić, a broncu Marko Pećnik.

U uzrastu limača do 10 godina Marko Ćurić je u kategoriji do 30 kilograma s 3 pobjede stigao do zlatne medalje, kao i Fredi Pavlović u kategoriji do 42 kilograma. Jakov Župančić je u kategoriji do 34 kilograma, nakon početne pobjede, zabilježio poraz, ali se kroz repasaž, u 3 borbe, izborio za brončanu medalju. Broncu je osvojila i Anja Doljanin u kategoriji djevojčica do 28 kilograma.

Jakov Ćurić je nakon prošlotjedne brončane medalje u Velikoj Gorici, u Pisarovini s dvije pobjede i dva poraza osvojio tek 7. mjesto.

U Pisarovini su nastupila 363 natjecatelja iz 31 kluba iz Hrvatske i Slovenije.

Sljedeći vikend će ponovo biti uzbudljiv jer za mlađe judaše slijedi Kup Maksimira u Zagrebu, a za seniore Europski kup u Dubrovniku.

Vladimir Vuković

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.