“Moramo više – možemo bolje” slogan je predizborne kampanje samoborskog HDZ- a

24. ožujka 2017.
Komentari isključeni
1.774 Pregleda

“Moramo više – možemo bolje” slogan je samoborskog HDZ- a s kojim danas kreću u predizbornu kampanju uoči lokalnih izbora koji će se održati 21. svibnja. Najavio je to predsjednik samoborskog HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Samobora, Vladimir Skenderović – na jučerašnjem radnom sastanku stranke. Okupljenima se predstavio i kandidat HDZ- a za župana Zagrebačke županije, Vladimir Bregović, inače dugogodišnji gradonačelnik Vrbovca. U pobjedu ne sumnja, a, kao župan će se zalagati za projekte koji će multiplicirati proračun županije. “Također cilj nam je povezati gradove i općine u županiji te svima osigurati isti standard” – rekao je Bregović.

HDZ-ov kandidat za čelnog čovjeka Svete Nedjelje je Damir Halužan koji je istaknuo kako je glavni prioritet njegovog tima građanima osigurati jeftiniji i bolji prijevoz. “Sveta Nedelja više neće biti usputna stanica već planiramo napraviti kolodvor u centru grada, uvesti autobuse koji će povezati svetonedeljska naselja i to za povoljnu cijenu” rekao je Halužan te najavio smanjenje prireza, veću brigu za umirovljenike i udruge te obećao da će mjesni odbori dobiti značajna sredstva kojima će brinuti o komunalnim akcijama. Predstavio se jučer u dvorani udruge umirovljenika i kandidat HDZ- za načelnika općine Stupnik, Bruno Perković. Podržao je kandidaturu Vladimira Bregovića za župana naglasivši da HDZ konačno ima svog kandidat, no da većina građana misli da je to i dalje Stjepan Kožić, kojeg su godina podržavali. “No, sada građani moraju znati da to više nije tako i da mi imamo kvalitetne ljude i programe” – rekao je Perković. Više o ovoj temi poslušajte u današnjem Epicentru od 16 sati.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Avatar

    vrijeme je da se smijeni komunistička bulumenta pod sloganom hss-a, kožiću je draži lopov pajser bljak od višegodišnjih koalicijskih partnera pod kojima se okožio kao i pajser bljak dok mu je stolicu podupirao kožić.