Samoborski kataši u Velenju osvojili 7 medalja

20. ožujka 2017.
Komentari isključeni
645 Pregleda

U slovenskom gradu Velenju održan je 1. po redu međunarodni turnir Rudar Velenje Open 2017. koji je okupio 300 sportaša iz Slovenije, BiH, Srbije, Austrije, Crne Gore, Njemačke i Hrvatske .
Karate klub Samobor je u Velenju nastupio sa petero kata natjecatelja koji su u konačnici osvojili 7 odličja, 2 srebra i 5 bronci. U Velenju se srebrom okitila Lucija Gečević (juniorke) i Nika Jelen (kadetkinje ) dok su brončano odličje osvojili Roko Vuksanović (učenici), Iskra Majsec ( učenice i mlađe kadetkinje) te Lucija Gečević (seniorke) i Nika Jelen (mlađe kadetkinje).

“Ovo natjecanje će ostati u sjećanju po izrazito naklonjenom suđenju domaćim natjecateljima koje je u nekim trenucima izašlo van normalnih kulturnih sportskih okvira. Bez obzira na takvo suđenje natjecanje je karatekama Karate kluba Samobor poslužilo kao dobar trening, a sve ostalo će se ubrzo zaboraviti” – ističu u Karate klubu Samobor.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.