Stjepan Bašić ostao na čelu Nogometnog središta Samobor

15. ožujka 2017.
Komentari isključeni
1.295 Pregleda

Skupština Nogometnog središta Samobor izabrala je sinoć novo vodstvo za sljedeće 4 godine. Na čelu Središta ostao je Stjepan Bašić, dok će dopredsjednik Središta biti Vladimir Tuweg. Izvršni odbor čine Josip Miholić, Goran Grdinić, Nikola Tomić, Mladen Oršiček, Josip Burić, Branko Kožarec i Marijan Kižlin, a Nadzorni Velimir Brez, Anita Jelić i Zdravko Žnidarec.

Sve je veći broj momčadi mlađih uzrasnih kategorija unutar Nogometnog središta Samobor što posebno veseli nogometne stručnjake ove asocijacije, a i Odbor nogometnih trenera bilježi značajan broj od 176 članova koji rade u našim klubovima. Sudački odbor broji 24 suca i 7 sutkinja, no, potrebno ih je više, pa jedna od zadaća ovog sportskog udruženja ostaje animacija mladih za sudačku “fućku”.

Skupštinari su bez rasprave prihvatili izvještaj o radu i financijski izvještaj. Uvodno ih je sve pozdravio predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Nikola Galešić, izrazivši zadovoljstvo s brojem od 20 klubova, koliko ih okuplja samoborsko nogometno središte, kao jedno od većih na području Nogometnog središta Zagrebačke županije.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.