Plesačice “Pointa” ponovo zablistale

10. ožujka 2017.
Komentari isključeni
703 Pregleda

Prošlog vikenda od 3 do 5.ožujka, plesačice PK Point sudjelovale su na međunarodnom plesnom natjecanju DanceStar Croatia i osvojile dva druga i jedno treće mjesto u kategorijama Lyrical senior formacije s koreografijom Piece by Piece, Jazz dance djeca formacije s koreografijom Welcome to Rio te Mtv solo djeca s koreografijom Enjoying the music.

Sve su se navedene koreografije kvalificirale za odlazak u Poreč na ESDU Finale na kojem sudjeluju plesači iz više od 10 europskih zemalja, ali i plesači iz Južnoafričke Republike te drugih kontinenata . Osim navedenih pehara osvojeno je i 4.mjesto u kategoriji Open djeca formacije s koreografijom Black Magic, te 6.mjesto u kategoriji Contemporary Modern formacije seniori koja su također skupile dovoljan broj bodova za odlazak u Poreč.

U kubu su vrlo ponosni na sve sudionice, a posebno na hrabre cure koje su prvi put bile na pozornici same, Margitu Stern i Leonu Rubinić koje su zablistale svaka u svom stilu i zauzele odlično 3. i 4. mjesto. Sve koreografije pripremile u i uvježbale Roberta Carić (Piece by Piece, Welcome to Rio, Black Magic, Grand Piano, The Princess) i Dolores Matulić (Enjoying the music).

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.