Najnovije
“Vrijeme za nas” (19. veljače 2020. 15:14)
U planine jer tamo nema zime (19. veljače 2020. 14:24)
O aktualnostima u Svetoj Nedelji (19. veljače 2020. 12:59)
Završene prijave za Srakotrk! (19. veljače 2020. 11:13)
Isključenja struje 19., 20. i 21. veljače (18. veljače 2020. 15:29)
Mario Vavro u vrhu streličarske elite (18. veljače 2020. 11:17)
Kay Boo Too za Fašnik u Bunkeru (17. veljače 2020. 16:00)

Druženje s igračima i Plavkom u “CITY CENTER ONE EAST”

7. ožujka 2017.
Komentari isključeni
703 Pregleda

Modri klub poziva sve malene i velike navijače na veliko druženje s igračima i Plavkom u City Center one East, u srijedu, 8. ožujka!

Dinamo je za navijače i posjetitelje pripremio niz zabavnih aktivnosti, a cijeli će događaj okruniti igrači prve momčadi dolaskom na druženje u 19 sati.

Od 9 sati i otvorenja City Centera one East moći ćete posjetiti Dinamo kutak gdje se možete učlaniti u klub i dobiti šal Dinama na poklon, hostese će vas informirati o promocijama i aktivnostima kluba, klinci i klinceze mogu se zabaviti u crtaonici, dok glavno događanje počinje u 18 sati.

UČLANJENJE, NAGRADNE IGRE, DRUŽENJE S IGRAČIMA

Uvijek zabavni Plavko, brojne nagradne igre u kojima možete osvojiti suvenire kluba i ulaznice za utakmicu Dinamo – Split, stolni nogomet u kojem brzinski možete odmjeriti snage s igračima prve momčadi, pogađanje rezultata utakmice Dinamo – Split, facepainting, autogram karte, kolo sreće za najmlađe navijače, posebno iznenađenje za sve koji se odluče učlaniti u Dinamo na eventu – poklon šal i fotografija s igračem, druženje s prvotimcima, glazba i vesela atmosfera… sve vas to očekuje na druženju Dinama s navijačima uoči iduće prvenstvene utakmice Dinamo – Split (stadion Maksimir, subota, 11.3., 15h).

IZNENAĐENJE DINAMA ZA PRIPADNICE LJEPŠEG SPOLA

Povodom Dana žena pripremili smo i posebno iznenađenje za sve posjetiteljice City Centera one East i navijačice – nagradnu igru kojom modri klub najsretnijoj prijavljenoj kandidatkinji poklanja večeru za dvije osobe u a la carte restoranu ”Marija Jurić Zagorka” u hotelu Bunčić Vrbovec.

Tijekom cijelog dana moći ćete uz pomoć hostesa Dinama prijaviti svoju djevojku, ženu, kćer ili prijateljicu (bitno da je osoba punoljetna) ubacivanjem papirića s osobnim podacima u nagradnu kutiju, a navečer će netko od igrača prve momčadi izvući sretnu dobitnicu.

SRETNO SVIMA!

Vidimo se na druženju!

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.