“Ženijalni dani” u Samoboru

4. ožujka 2017.
Komentari isključeni
1.116 Pregleda

I ove će se godine u organizaciji Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača u neovisnim kinima diljem Hrvatske održati “Ženijalni dani”, filmska fešta povodom Međunarodnog dana žena, koji se slavi 8. ožujka. Treći “Ženijalni dani” počinju 7. ožujka, a traju do 12. ožujka.

U programu sudjeluje 25 gradova i 28 neovisnih kina, u kojima će publika moći vidjeti jedan kultni klasik i dva značajna suvremena filmska naslova.

I Samoborsko kino sudjeluje u “Ženijalnim danima”. Tako će se u utrorak, 7. ožujka, u Old Nick s pubu , što je nastavak programa Cinema caffe, prikazati Felinijev kultni film 8 i ½ , a besplatna je i kava.

Tijekom idućeg vikenda, na programu samoborskog kina su i dva premijerna, suvremena naslova – domaći “Trampolin”, igra u petak, 10. ožujka i francuski “Sve što dolazi”, u nedjelju, 12. ožujka. Projekcije počinju u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.