Velika završnica 191. Samoborskog fašnika!

28. veljače 2017.
Komentari isključeni
1.091 Pregleda

Nakon dva vikenda odlične zabave tijekom kojih su Slobodnu fašničku republiku posjetile tisuće ljudi danas na pokladni utorak finalni je dan 191. Samoborskog fašnika. Velika završnica fašničkih spelancija donosi proglašenje najboljih pojedinačnih i grupnih maski, uručenje vrijednih novčanih nagrada mjesnim odoborima, Srakinog gnezda najbolje fašnički uređenom ugostiteljskom objektu, a dodijeljena će biti i nagrada Fašničke galge za poseban doprinos Samoborskom fašniku. Bit će to noć pobjednika, ali i gubitnika, jer kako to obično biva spaljen će biti fašnik, no fašnički puk utješit će bez sumnje Prljavo kazalište i spektakularni vatromet. Uvod u današnju završnu ceremoniju 191. Samoborskog fašnika bit će nastup Plesnog kluba Bailatino u 18 sati na fašničkoj pozornici na Trgu fašničkih velikana.

Ne zaboravite da se parkiranje danas u našem gradu naplaćuje samo do 15 sati. Na snazi će ponovo biti posebna regulacija prometa. Kleščićeva ulica za sav se promet zatvara u 10 sati, a Trg kralja Tomislava i niz drugih ulica od 17 do 24 sata. Prometovanje će u tom vremenu biti zabranjeno Livadićevom ulicom, Šmidhenovom od Trga kralja Tomislava do Obrtničke ulice , Ulicom sv. Ane od Trga do Ulice Franza Liszta, Jurjevskom, Milakovićevom.

Od 17 do 19 sati prometovati se neće moći Perkovčevom od Trga kralja Tomislava do raskrižja sa Zagrebačkom i Ivanščakovom te Langovom od Perkovčeve do Ulice Giznik kao i Mlinskom od Perkovčeve do Ulice Ferka Ivanščaka.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.