Dvije bronce za dvije “profectusice”

27. veljače 2017.
Komentari isključeni
829 Pregleda

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u judu za seniore i seniorke, održano u subotu u Podsusedu, donijelo je dvjema Samoborkama iz Judo kluba Profectus Samobor, brončane medalje. Osvojile su ih Katarina Lucija Vuković i Lorena Štengl i tako obranile lanjske rezultate. Na natjecanju je nastupilo 152 natjecatelja iz 37 hrvatskih klubova.

Juniorka Katarina Lucija Vuković je nastupila u kategoriji preko 78 kilograma, a kadetkinja Lorena Štengl u kategoriji do 70 kilograma. Obje su pokazale nešto lošije izdanje, što i ne čudi jer je Katarina Lucija Vuković u fazi priprema za novu juniorsku sezonu i nije imala prava natjecanja već više od 4 mjeseca. Lorena Štengl je proteklih mjesec dana svaki vikend nastupala na natjecanjima od međunarodnih turnira, kadetskog prvenstva države, pa do europskih kupova i prisutna je mala zasićenost natjecanjima.

Vladimir Vuković

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.