Ana Lenard – sportašica Županije

27. veljače 2017.
Komentari isključeni
1.869 Pregleda

Paraolimpijac Velimir Šandor, član Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspon iz Velike Gorice, osvajač brončane medalje u bacanju diska na 15. paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru i karatašica Ana Lenard, članica Karate kluba Samobor, ekipno druga, a pojedinačno trećeplasirana na Europskom prvenstvu u Montpellieru, najbolji su sportaši Zagrebačke županije u 2016. godini.

Nagrađeni u petak u Ivanić-Gradu na svečanosti proglašenja najboljih. Na svečanosti je uručena i nagrada sportskim nadama Zagrebačke županije. Primile su je, uz ostale, Nika Jelen (Karate klub Samobor) u ženskoj konkurenciji, te u muškoj konkurenciji Matej Dutković (Judo klub Sakura Sveta Nedelja) i Tomislav Dömötörffy (Judo klub Profectus Samobor).

Tradicionalno, dodijeljeno je i priznanje pojedincima koji su postigli značajna ostvarenja u različitim područjima sporta. Primili su ga i Darko Hajtok (Nogometni klub Sloga Brezje) i Dragutin Marović (Motocross klub Marović Rakov Potok). Priznanje za značajna ostvarenja u sportu uručeno je i Nogometnom klubu Galgovo i Karate klubu Samobor.

(izvor: www.zagrebacka-zupanija.hr)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.