5 medaljaša iz Velenja

27. veljače 2017.
Komentari isključeni
743 Pregleda

U slovenskom Velenju održan je tijekom vikenda 12. po redu Pokal Nestle Žganka koji je okupio 556 natjecatelja iz Slovenije, Mađarske, BiH, Italije, Njemačke i Hrvatske. Karate klub Samobor je sudjelovao s 8 natjecatelja koji su osvojili 5 odličja, 2 zlata i 3 bronce.

Najuspješniji su ovoga puta bili Dario Szel kod mlađih kadeta do 45 kg) i Dino Šimunec (mlađi kadeti do 50 kg) koji su pobijedlili sve svoje suparnike i stali na najvišu stubu pobjedničkog postolja. Dini je ovo treći turnir u nizu na kojem osvaja prvo mjesto.

Na korak do finala su ostali Magdalena Šuflaj (kadetkinje do 54 kg), Paula Šogorić (kadetkinje + 54 kg) i Ian Baždar (juniori +76 kg) koji su se nakon polufinalnog poraza, kroz repasaž izborili za brončano odličje.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.