Najnovije
Problemi s glomaznim i biootpadom (6. kolovoza 2020. 13:00)
Nove doze krvi (6. kolovoza 2020. 09:52)
Isplata mirovina od 7. kolovoza (6. kolovoza 2020. 09:32)
Kristovo trpljenje kao put spasenja (5. kolovoza 2020. 22:45)
Motokros, nogomet, trčanje… (5. kolovoza 2020. 12:39)
Jedna novozaražena osoba u Samoboru (5. kolovoza 2020. 11:37)
Slavimo u zahvalnosti (5. kolovoza 2020. 11:08)

Večeras se nastavlja fašničko ludilo!

24. veljače 2017.
Komentari isključeni
1.565 Pregleda

Nakon nekoliko dana zatišja Fašnička republika večeras se ponovo budi, a vikend pred nama ponovo donosi nova maskirana iznenađenja i vrhunske glazbene izvođače.

Program na Trgu fašničkih velikana večeras počinje u 18 sati svirkom benda “Bolji život”, a potom će se u 19 sati na glavnoj pozornici predstaviti maskirane skupine samoborskih ustanova i udruga. Izbor najboljih pojedinačnih i grupnih maski bit će u 19:30 sati. Publiku će pozdraviti i veterani Košarkaškog kluba Barcelona, koje će prije toga primiti gradonačelnik Krešo Beljak. Slavni košarkaši u subotu će od 17:30 sati u Sportskoj dvorani Samobor s košarkašima Samobora odigrati humanitarnu utakmicu.

Nakon večerašnjeg izbora najboljih maski slijedi besplatni koncert popularne Nine Badrić koja će svojim hitovima raspjevati i raspletati fašnički puk. Zabavno će biti i u brojnim samoborskim kafićima koji rade sve do 4 sata iza ponoći.

Subota na 191. Samoborskom fašniku ponovo će ispuniti cijeli dan i svojim programom razveseliti sve koji odluče posjetiti Samobor i ovu nezaobilaznu manifestaciju. Već u 10:20 sati na Trgu Fašničkih velikana predstavit će se dječje gostujuće grupe i to redom: Dječji zbor Čarobni zvuci, Dječji vrtić Mali talenti, Dječji zbor Kikići i genijalci, Dječji zbor Medenjaci, Unity S, Dječji zbor Slavuji, Dječji zbor Zagrepčanke i dečki te Plesni klub Point. U 11 sati započet će nadaleko popularni SRAKOTRK u suradnji s Orijentacijskim klubom Japetić. Na glavnoj pozornici izmjenjivat će se nastupi benda Kreativni nered i stand up komičara iz Studia smijeha, a očekuje se i nastup Erasmus grupe sa sudionicima iz sedam europskih zemalja u 18 sati.

Večer i 20 sati ponovo su predviđeni za vrhunski koncert, pa će tako svoj nastup na 191. Samoborskom fašniku imati i Opća opasnost što će biti vrhunac subotnjeg programa i najbolja pozivnica da cijelu subotu provedete na samoborskim ulicama uživajući u čarima Fašničke republike.

Uz bogati program na glavnom Fašničkom trgu, puno događanja će biti i za najmlađe na Trgu Srakinih mališana, pa sve posjetitelje očekuju JumpingClay radionice, Dječje predstave i radionice u organizaciji Laboratorija zabave, predstave Udruge Antuntun, nastup benda Tricikl, ali i dječji film Anka (Brazilijanka) u kino dvorani.

I nedjelja donosi pregršt događanja. Program počinje u 10 :40 sati nastupom Dječjeg zbora Smješak, a zatim će se predstaviti osnovnoškolci u velikoj maskiranoj povorci koja na Trg dolazi u 11 sati. Atraktivan će biti i nastup mjesnih odbora, od 15 sati, a bit će tu i puno smijeha uz Studio smijeha, Cirkusku udrugu Razbibriga. Glazbeno će nedjelja biti u znaku tamburaša uz Tamburaški sastav” Od sumraka do zore”.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.