Najnovije

Rade Šerbedžija ponovno oduševio Samoborce

22. veljače 2017.
Komentari isključeni
1.534 Pregleda

Unatoč brojnim obavezama, proslavljeni filmski i kazališni glumac Rade Šerbedžija odazvao se pozivu ravnateljice Gradske knjižnice Samobor, Mirjane Dimnjaković, te ponovno, nakon 6 godina, sinoć gostovao u dupkom punoj Gradskoj knjižnici Samobor. Promovirao je svoju zbirku pjesama “Stranac” a došao je u pratnji svog benda “Zapadni kolovor” kojeg vodi naš Samoborac Ranko Purić – Campi.

Publiku je svestrani umjetnik razgalio stihovima, pjesmom i glazbom te oduševio humorom. U “Strancu” su izabrane pjesme iz njegove tri prethodne knjige, a u njima progovara o ljubavi, djetinjstvu, ratu, teatru, prijateljima i drugim životnim temama. Rade Šerbedžija još jednom je pokazao da je unatoč “zvjezdanom statusu” pristupačan, te da sve što radi, radi iz srca s velikim poštovanjem prema publici.

Za Samobor ga, kaže Šerbedžija, vežu drage uspomene, kao i za Podsused u kojem je u veteranima igrao nogomet. Obećao je da će ponovno doći u naš grad, a publika ga nije pustila dok još ne otpjeva i “Ne daj se Ines”.

Mnogi su u redu čekali na potpis “Stranca”, koji se mogao kupiti po promotivnoj cijeni, a u promociji knjige sudjelovao je i glavni urednik V:B:Z.-a Drago Glamuzina.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Avatar

    Velikosrbin Rade i Samobor,bormeš za veliki pljesak.Divljenje tom parazitu ide u prilog općoj jugoslavenizaciji kulture…Matoš pa drug Rade, e pa neće ići niti je ikad išlo skup.Ajte vi i Simeona Simu Dubajića u kolo upregnite jer za drugo i ne znate.

  2. Avatar

    I liče na Siminu čergu …

  3. Avatar

    komunističk srpska bulumenta koje samobor pun ko šipak zove četnika u goste koji živi na visokoj nozi na uštrb poreznih obveznika, fali mu još pusička , metastazići, marasi, možda sve to financira pajser bljak od prodanih kazetofona ili pak ova sanoborska bulumenta, fuj.