Naj razglednica Dječjeg fašnika

17. veljače 2017.
Komentari isključeni
1.656 Pregleda

I ove godine Samoborski fašnik i Hrvatska pošta nastavljaju suradnju u potrazi za naj razglednicom Dječjeg fašnika. Hrvatska pošta omogućila posjetiteljima Fašnika sudjelovanje u natječaju putem mobilne aplikacije ePostcard. Potrebno je samo besplatno preuzeti mobilnu aplikaciju s web adrese: www.epostcard.hr i na Samoborskom fašniku pronaći atraktivan kadar Dječjeg fašnika.

Sve što je potrebno učiniti je u nekoliko klikova od fotografije fašničkih aktivnosti djece kreirati atraktivnu razglednicu, upisati adresu Turističke zajednice grada Samobora Trg kralja Tomislava 5, 10430 Samobor, uz napomenu Za nagradni natječaj “Naj razglednica Dječjeg fašnika” i navesti osobne podatke (ime i prezime, adresu, e-mail adresu, broj mobitela).

Natječaj traje od 17. do 28. veljače, a rezultati će biti objavljeni u četvrtak, 9. ožujka na www.fasnik.com i www.posta.hr. Najatraktivnija razglednica donosi i vrijednu nagradu, u ovom slučaju mobitel. Pravila natječaja dostupna su na www.fasnik.com.

Sve maškare su pozvane da sudjeluju u natječaju.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.